Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 6 липня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
06 липня 2016 10:38

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


На Львівщині з місця аварії втік водій, залишивши потерпілих в автомобілі Land Rover


У середу, 5 липня, на автодорозі "Турка – Пісочна" у Дрогобицькому районі трапилася ДТП, у якій постраждали троє людей, а винуватець втік з місця пригоди.

За попередніми даними, водій автомобіля Land Rover Discovery Sport, рухаючись в напрямку селища Східниця, не впорався з керуванням, внаслідок чого авто з’їхало в кювет, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Коли на місце автопригоди приїхали правоохоронці, водія не було. За словами пасажирів, він після ДТП втік.

Внаслідок автопригоди отримали травми різного ступеня важкості 49-річний житель Трускавця та двоє киян віком 40 та 47 років, їх госпіталізували.

Позашляховик доставили на майданчик тимчасового тримання Дрогобицького відділу поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України, що карається штрафом, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Правоохоронці встановлюють, хто саме був за кермом автомобіля та місце його перебування.


На Львівщині чоловік задушив односельчанку через ягоди


На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, що причетний до вбивства пенсіонерки. Про це Львівському портал повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Так, до Радехівського відділення поліції 30 червня звернувся 40-річний житель одного із сіл району, який повідомив, що 29 червня його 80-річна мати пішла в ліс збирати ягоди і додому не повернулася.

Під час пошукових робіт, на території Бабичівського лісництва, неподалік села в якому вона проживала, було виявлено тіло зниклої пенсіонерки без ознак життя. За висновком судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок механічної асфікції (удушення).

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років).

Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний раніше судимий 38-річний, непрацюючий односелець пенсіонерки, невдовзіі суд обере для них міру запобіжного заходу.

"Зловмисник зізнався у скоєному. За його словами, у той день, збираючи чорниці, він зустрів у лісі свою односельчанку. Через ягоди, між ними виникла суперечка, під час якої він задушив жінку", – повідомив заступник начальника управління кримінальної поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області майор поліції Олександр Костенюк.

Читайте ще новини Львова:

У Львові на випускному вечорі згвалтували студентку коледжу

У Львові арештували нелюда, який гвалтував неповнолітню доньку

На Львівщині автомобіль роздавив жінку під час відпочинку на озері

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах