Через масове отруєння в львівському кафе відкрили справу

фото з сайту procherk.info

фото з сайту procherk.info

Події
07 липня 2016 17:00

У Львові відкрили кримінальне провадження у зв’язку з масовим отруєнням у кафе, внаслідок якого було госпіталізовано 12 осіб, інформує прес-служба Національної поліції.

Читайте ще У Львові 12 людей потрапило до лікарні після святкувань у кафе

Зазначимо, що у лікарню з гострою кишковою інфекцією госпіталізовано 12 осіб. Як інформують у відділі комунікації поліції у Львівській області, постраждали – жителі Львова та села Грибовичі Жовківського району віком від 15 до 54 років. Усі хворі госпіталізовані до Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні, в усіх госпіталізованих стан середньої важкості. Причини отруєння з'ясовуються. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 КК України (Порушення правил, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим заразним захворюванням і боротьби з ними, якщо ці дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань,- карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Нагадаємо, виникло отруєння після святкування хрестин, що відбулось у понеділок, 4 липня в кафе "Імперія", що на вул. Торф’яній. Станом на 19:00 год. 6 липня у інфекційне відділення  Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 12 осіб, із них 1 дитина, з діагнозом – гостра кишкова інфекція. Пацієнти госпіталізовані в інфекційне відділення в стані середньої важкості.

Читайте ще новини Львова:

У Львові знову масове отруєння людей

Стало відомо які львівські перехрестя найзабрудненіші

У львівському парку відкрили мотузковий парк для дітей і дорослих

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах