Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 11 липня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
11 липня 2016 10:41

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


В одній з львівських лікарень повісився чоловік


У одній із лікарень Львова повісився чоловік, повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Як повідомляють у поліції, до Франківського відділу поліції 8 липня надійшло повідомлення від медиків однієї і з лікарень міста Львова, про те, що у приміщенні медичного закладу повісився чоловік.

"Виїздом на місце події  слідчо-оперативної групи встановлено, що на третьому поверсі корпусу лікарні скоїв самогубство, шляхом повішання, 21-річний житель Львова, який зловживав наркотичними речовинами", – йдеться у повідомленні.

Усі обставини події встановлюються, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львівщині нелюд вбив  і розчленував свою матір


У Стрийському районі син вбив свою 54-річну матір, розчленував її та заховав тіло у підвалі під картоплю, повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

У Стрийський відділ поліції 9 липня надійшла інформація від мешканки одного з сіл району про те, що її 54-річна сестра, котра живе по сусідству, майже тиждень не виходить зі свого будинку.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Під час обстеження приміщення правоохоронці виявили у підвалі розчленоване тіло господині, прикрите картоплею. Як в подальшому встановили експерти, тіло пролежало у підвалі не менше чотирьох діб.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає  покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний 33-річний син загиблої, котрий проживав у тому ж будинку. Правоохоронці встановили місцеперебування чоловіка та затримали його у Дрогобицькому районі, де він переховувався.

Суд обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Читайте ще новини Львова:

Біля Львова юнак впав зі скелі (фото, відео)

На Львівщині масове отруєння: 11 відпочивальників пансіонату потрапили в лікарню

Нелюда, який знущався над рідною донькою, позбавили батьківства (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах