Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 13 липня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
13 липня 2016 14:04

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


"Трагічна фотосесія": машина з молодятами зі Львова скотилася з гори


На Закарпатті з гори Гемба скотився саморобний автомобіль, в якому молода пара зі Львова їхала на передвесільну фотозйомку. Внаслідок автопригоди постраждали водій-власник автомобіля та двоє його пасажирів.

Двоє львів’ян, їдучи на фотозйомку перед власним весіллям, скористалися послугами 43-річного водія, жителя села Пилипець Міжгірського району та потрапили в ДТП. Саморобне авто чоловіка з’їхало з ґрунтової дороги біля станції канатно-крісельного підйомника та впало з висоти 200 метрів, інформує 13 липня відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за  13 липня фото

Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за  13 липня фото 1

Внаслідок інциденту всі пасажири отримали черепно-мозкові травми та садна. 25-річній львів’янці діагностували перелом першого поперекового хребця та рвані рани.

Водій саморобного авто, пояснив, що не впорався з керуванням. Поліція, як імовірні причини аварії, називає несправність автомобіля та проблемну ділянку дороги.

Водій напіввантажного авто з кузовом не зміг надати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу поліцейським. Втім, закарпатець запевнив, що доставить їх згодом, проте наразі цього ще не зробив.

 

Слідство триває.

Читайте ще новини Львова:

Стала відома причина масового отруєння відвідувачів у львівському кафе 

Молода львів'янка потрапила до реанімації через укус змії 

У Львові автомобіль збив 15-річного мотоцикліста (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах