Куди їдуть у відпустку львів'яни: популярні напрямки та ціни

Новина - Події - Куди їдуть у відпустку львів'яни: популярні напрямки та ціни

Новина - Події - Куди їдуть у відпустку львів'яни: популярні напрямки та ціни

Події
18 липня 2016 17:28

Львів – одне з найпопулярніших міст у туристів в Україні. Сюди щодня з’їжджаються сотні людей з усіх куточків держави та закордону. Tvoemisto.tv ж дізналося у місцевих туроператорів, куди найчастіше мандрують львів’яни та чому саме ці міста й країни обирають для відпочинку.

Туреччина, Болгарія та Єгипет – три основні напрямки, які обирають для себе та родини жителі Львова. У туристичних фірмах популярність цих курортів пояснюють відносною дешевизною та доступністю. Так, середня вартість на двох осіб коштуватиме 800 доларів за сім ночей.

Найчастіше львів’яни їдуть відпочивати на тиждень або десять днів. "Найгарячішим" місяцем відпочинку є серпень – у цей час містян на турецьких, болгарських та єгипетських пляжах істотно більшає.

Європою ж львів’яни їздять менше. А якщо й обирають для відпочинку, то беруть квитки у Західну Європу. Сюди львів’яни їдуть у середньому на 4-5 днів та замовляють автобусні тури з екскурсіями.

Серед найпопулярніших країн – Австрія, Угорщина, Німеччина та Італія. Як пояснюють туроператори, останнім часом Європа значно подорожчала, тому багато хто віддає перевагу тій ж Туреччині. Так, автобусний тур на чотири дні коштуватиме від 400 доларів на двох і більше.

Україною львів’яни або подорожують не так часто, як закордоном, або не звертаються за цими послугами до турфірм. Утім, серед найпопулярніших напрямків у жителів Львова – Закарпаття. Сюди мандрують впродовж цілого року. На Закарпатті львів’ян приваблюють низькі ціни та якісний сервіс. Туроператори зазначають, що найбільш затребувані курорти - Косино та Берегове. Тур вихідного дня для двох тут коштуватиме у середньому 1500 гривень.

Читайте ще новини Львова:

У Львові в садочках відкриють 50 додаткових груп 

Цьогоріч у Львові відкриють додаткові групи у дитсадках (перелік)

У дитсадках Львова змінилися санітарні умови: що це означає 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах