Львів’янина оштрафували за гру в Pokemon Go за кермом

Новина - Події - Львів’янина оштрафували за гру в Pokemon Go за кермом

Новина - Події - Львів’янина оштрафували за гру в Pokemon Go за кермом

Події
21 липня 2016 10:45

У Львові патрульні оштрафували водія за те, що він грав у відому нині гру Pokemon Go. Інцидент трапився в ніч на 19 липня.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив патрульний Юрій Чабаренко, патрульні помітили вночі автомобіль, що стояв посеред дороги на перехресті біля Підзамче. Відповідно, вийшли зробити зауваження. Проте, виявилось, що водій забув документи вдома, а також зізнався, що виїхав на цю дорогу, оскільки полював на покемона, коли грав у Pokemon Go.

Як розповіла відповідальна за прес-сектор Патрульної поліції Львова Катерина Рибій, патрульні супроводили водія додому, де він і продемонстрував наявність  документів на автомобіль та водійське посвідчення, інформує tvoemisto.tv.

"Оскільки водій був адекватний, а також  йшов на співпрацю з патрульними, то за відсутність документів, ми зробили зауваження. Натомість йому довелось сплатити штраф за порушення правил дорожнього руху у розмірі 255 грн", - пояснила Катерина Рибій.

Львів’янина оштрафували за гру в Pokemon Go за кермом фото

 Зазначимо, Pokemon Go  - це поєднання віртуального світу і реальне життя. Суть гри полягає у тому, що гравець повинен ловити покемонів удома або на вулицях свого міста, а потім тренувати їх та навчати битися. Гра набирає все більшої популярності у світі. За день вона приносить своїм розробникам 1,6 млн доларів.

Читайте ще новини Львова:

Сьогодні львів'яни боротимуться за право проведення Євробачення -2017 у місті

За Євробачення 2017 львів'яни можуть голосувати в рідному місті 

Мер Львова вступив в офіційну боротьбу за "Євробачення

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах