У Львові спростили процедуру купівлі-продажу авто: як саме

Новина - Події - У Львові спростили процедуру купівлі-продажу авто: як саме

Новина - Події - У Львові спростили процедуру купівлі-продажу авто: як саме

Події
25 липня 2016 15:04

У територіальних сервісних центрах МВС у Львівській області розпочали процедуру оформлення електронних договорів купівлі-продажу автомобілів та зазначили, що тепер клієнтам сервісних центрів не потрібно заповняти декілька паперових примірників від руки.

"Повільно відходимо від практики надмірної бюрократизації процесів, зокрема, договір купівлі-продажу, який люди повинні були заповняти у трьох примірниках від руки, був одним з документів, які давно пора перенести в електронну форму. Такі побажання ми часто чули як від клієнтів, так і від самих працівників сервісних центрів. І ось Головний сервісний центр оголосив про таке нововведення. Впродовж цього тижня ми почали оформляти електронні договори купівлі-продажу. Тепер перелік документів для людей, які бажають перереєструвати автівку, зменшився",– розповів Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області. 

Адміністратори територіального сервісного центру 4641, які безпосередньо займаються процесом оформлення електронних договорів, пояснили, що зараз цей процес по часу оформлення не сильно виграє у паперових зразків, але це пов’язано лише з тим, що відповідні бази, з яких система підв’язує дані про клієнтів, ще наповнюються. Тобто найближчим часом процес має значно пришвидшитись.

"Алгоритм оформлення такого договору дуже простий. Покупець та продавець автомобіля звертаються до нас і подають свої паспорти та свідоцтва про реєстрацію автомобіля. Відповідні дані ми вводимо в систему, яка заповнює електронний договір, після чого клієнти його перевіряють.

По часу зараз не дуже виграємо, але вже скоро процес значно пришвидшиться. Основною перевагою є те, що люди не мають заповняти договори вручну, адже багато хто потребував професійної консультації, багато хто робив помилки, а тепер увесь процес автоматизовано",– розповів адміністратор ТСЦ 4641. 

Нагадаємо, що територіальні сервісні центри МВС у Львівській області працюють за наступним графіком:

У Львові спростили процедуру купівлі-продажу авто: як саме фото

Джерело: tvoemisto

Читайте ще новини Львова:

Львів'янину на замітку: пиятика за кермом коштуватиме понад 40 тисяч

У Львові заклали міну під "Львівську пивоварню" 

У центрі Львова горить будинок 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах