Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах

Новина - Події - Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах

Новина - Події - Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах

Події
10 серпня 2016 09:32

Студенти "Львівської політехніки" Микола Держило та Віктор Сорочак розробили мобільний додаток "SmachnoNam" для резервації столиків та замовлення їжі у львівських ресторанах. Програма працює на платформі Android і розробники обіцяють, що вона завжди буде безкоштовною. Про це ZAXID.NET розповів один із розробників Віктор Сорочак.

"Люди можуть замовити столик, навіть обрати страви, які хочуть замовити. У додатку ви знайдете меню і ціни, можна буде вказати, коли саме ви плануєте прийти. Окрім цього, у  ресторанах, які мають доставку їжі, можна буде замовляти страви додому чи в офіс", – розповів Віктор Сорочак.

Студенти зі Львова створили додаток для замовлення їжі у ресторанах фото

Додаток офіційно запрацює до кінця літа, зараз третьокурсники "Львіської політехніки" ведуть переговори з місцевими ресторанами та кафе про співпрацю. Завантажити його можна буде на офіційній сторінці програми. Через кілька місяців програму також запустять для IOS.

"Ми свідомо не вносимо у додаток можливість замовлення алкогольних напоїв, бо користувачами можуть бути люди молодші 18 років", – пояснює розробник.

Робота над програмою тривала понад рік, раніше хлопці випустили мобільний додаток для відтворення вигляду дерев'яної фортеці у Тустані.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах