Стало відомо, як покарають львів'янина за підпал будинку з родичами

фото з сайту www.letenyemedia.hu

фото з сайту www.letenyemedia.hu

Події
26 серпня 2016 15:34

27-річного львів’янина, який 25 серпня облив бензином та підпалив будинок, у якому мешкав разом з родичами, внаслідок чого його дідусь загинув, а бабуся – у критичному стані в лікарні, взяли під варту на 60 днів.

Нагадаємо, У Львові вибухнув житловий будинок: є жертви 

Відповідний запобіжний захід зловмиснику обрав Франківський районний суд Львова за клопотанням Львівської місцевої прокуратури №3, інформує  прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, напередодні львів’янин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підпалив легкозаймисту речовину, яку попередньо порозливав поруч із житловим будинком на вул. Федьковича, де мешкала його родина. Унаслідок пожежі загинув 76-річний дід зловмисника, а його бабуся – в реанімації. Окрім того, потерпілим завдано збитків на суму близько 120 тис. грн.

Правоохоронці з'ясували, що зловмисник підпалив будинок внаслідок побутового конфлікту, який виник між ним та його родичами. Родина проживала у спільному будинку з різними входами. Внаслідок пожежі будинок згорів.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, що спричинило загибель людей), за що передбачено позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Читайте ще новини Львова:

Під Львовом палає готель (фото)

Уночі в Винниках біля Львова вибухнула граната

У Львові пожежа: палав будинок на Кульпарківській (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах