Зі Львова можна буде полетіти у Вільнюс: дізнайся коли

фото з сайту lowcostavia.com.ua7

фото з сайту lowcostavia.com.ua7

Події
06 вересня 2016 11:22

Незабаром Львів отримає авіасполучення з Литвою.

Перший літак із Вільнюса аеропорт "Львів" планує прийняти 16 вересня. Відправлення зі Львова відбуватимуться 2 рази на тиждень. Тривалість перельоту – близько 1 год. 20 хв. Обслуговуватиме рейс компанія "МАУ", повідомили у прес-службі Львівської міської ради. 

"Дуже добре, що сьогодні відкривається новий авіарейс до Вільнюса, оскільки це сприяє розвитку, зокрема, наукового і ділового потенціалу міста", - каже заступник мера Львова Андрій Москаленко.

За словами директора сервісу з продажу авіаквитків аеропорту Вільнюса Нікодема Щигловського, Львів вперше в історії започатковує авіасполучення з Литвою.

З його слів, для Львова цей рейс важливий тим, що дає можливість не лише більш інтенсивно спілкуватися з потенційними туристами, інвесторами і відвідувачами з Литви, подорожувати до цієї країни, а й дає змогу стати ближчими до країн північного регіону Європи.

"Аеропорти Литви мають велику кількість авіасполучень із містами Балтії, Швеції, Норвегії, Данії. Розуміючи, що ці напрямки на сьогодні не присутні в аеропорту "Львів", це дуже зручна можливість бізнесу і туризму відкрити для себе ці ринки і стати ближчими до них", - розповів Нікодем Щигловський.

Читайте ще новини Львова:

Львів з Польщею з'єднає новий авіарейс 

У вересні почнуть будувати тролейбусну лінію до нового терміналу аеропорту 

Будь в курсі: на Львівській залізниці не курсує три потяги

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах