Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 6 вересня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 6 вересня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 6 вересня

Події
06 вересня 2016 11:43

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


У Львові на Кульпарківській підрізали хлопця


Сьогодні вдосвіта, 6 вересня, біля клубу на вулиці Кульпарківській у Львові підрізали 20-річного львів’янина. Між ним та 24-річним чоловіком виник конфлікт під час пиятики, який закінчився бійкою із застосуванням ножа.

Як уточнили у відділі комунікації поліції Львівської області, о 5:30 у Франківський відділ поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що в лікареню з діагнозом "колото-різана рана грудної клітки" доставлений 20-річний львів’янин.

"Подія сталась на вулиці Кульпарківській у Львові. Під час вживання спиртного між чоловіками виник конфлікт, за їхніми словами, через співмешканку одного з них. Під час конфлікту зловмисник, раніше судимий, наніс потерпілому удар ножем у груди. Ніж він мав при собі", ? розповів в.о. начальника Франківського відділу поліції майор поліції Олександр Кінах.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею замах на вбивство. Санкція статті передбачає строк від семи до п’ятнадцяти років.


На Львівщині  згвалтували чоловіка на території школи


У Бориславі на Львівщині 3 чоловіків на території однієї зі шкіл міста зґвалтували 38-річного місцевого жителя, розповіли у прес-службі поліції Львівської області.

"Постраждалий звернувся до нас у понеділок, 5 вересня. Ми з'ясували причетних до зґвалтування чоловіка. Ними виявилися троє жителів міста Борислава. Призначили низку експертиз", - сказали у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, яке передбачає позбавлення волі терміном до 7 років.

Читайте ще новини Львова:

У Львові активізувались шахраї: як не стати жертвою

Будь обережним: на Львівщині шахраї знайшли новий спосіб розводу 

Телефонні шахраї розводять львів'ян за новою схемою

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах