У Львові дівчинка-підліток випала з балкону багатоповерхівки

фото з сайту wallnews.info

фото з сайту wallnews.info

Події
15 вересня 2016 09:56

У Львові 14-річна школярка опинилася в лікарні через те, що пропустила уроки та пішла розважатися до коліжанки. Дівчатка  вирішили побавитися в екстремалів і дурачилися так, що гостя  випала з балкону на четвертому поверсі. Це бачили сусіди, які згадали, що життям дитина ризикує вже не вперше, повідомляє НТН.

Цей випадок нещодавно трапився в одній із багатоповерхівок Львова. Сусіди кажуть,що чули, як галасували дівчата, очевидно, курили на балконі, а потім – страшний крик і глухий удар. Причому, такої сили, що мешканці будинку спочатку навіть подумали, що вибухнув газ, - повідомляє press-centr.

- Краєм ока помітила, що щось впало, подумала, якийсь предмет, - зізнається сусідка пані Марія. – А коли перехилилася з вікна, мало не зомліла – на землі лежала дівчинка.

Коли пані Марія до неї підбігла, Ліза нічого не пояснювала, лише плакала і просила, щоб нічого не розповідали батькам. А потім, шкутильгаючи, сама повернулася на четвертий поверх.

Однак сусіди такі викликали "швидку" і дитину госпіталізували. Медики називають її щасливицею.

- У неї є струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта, правої гомілки, - говорить заступник головного лікаря львівської дитячої лікарні Федір Осим. – Вона дійсно народилася у сорочці, тому що при падінні з такої висоти травми бувають значно важчі.

Мешканці будинку, де мало не сталася трагедія, кажуть, що дівчата ризикують життям не вперше – нібито бачили, як вони перелазили із балкону у вікно на кухні. А на зауваження дорослих тоді лише посміялися.

Читайте ще новини Львова:

Закохані підлітки зірвались з львівської 12-поверхівки

У Львові жінка випала з багатоповерхівки [Фото

У Львові з 10 поверху впав чоловік (фотофакт) 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах