На Форумі видавців у Львові Бегбедер презентував 4 книги (фото)

фото з сайту glavcom.ua

фото з сайту glavcom.ua

Події
17 вересня 2016 15:57

Фредерік Бегбедер презентував український переклад 4 книг на Форумі видавців у Львові, повідомляє glavcom.ua.

Фредерік Бегбедер презентував у Львові український переклад 4 книг - "99 франків", "Кохання живе 3 роки", "Бесіди нащадка епохи", "Уно і Селінджер".

Як повідомляє кореспондент "Главкому", презентація відбулася у Палаці мистецтв у Львові в межах цьогорічного львівського Форуму видавців.

На зустрічі із читачами письменник пояснив, чому книжка називається "Кохання живе 3 роки". "Насправді я не вважаю, що кохання  живе три роки. Я вже 6 років живу з жінкою. Це просто гарна назва для книги, щоб її купували. Люди купують, бо сперечаються, хочуть дати свою відповідь книзі, що це не так", - зазначив він.

"Я пишу, описую, що в житті не так. Якби все було так, я б не писав. Мабуть, якщо було б дуже добре, я писав би про щастя", - пояснив письменник свій життєвий песимізм. "Вважаю, що песимізм - це абсолютно нормально", - додав він.

На запитання одного з читачів, чому його герої п'ють, Бегбедер пояснив це суто французькою пристрастю. "Я француз, а французи всі бухають. Це погано. Але важливо, щоби кохані люди пили разом. Тоді у них буде гарним життя".

Письменник при цьому зізнався, що він "трохи дурнуватий і дитинний". Алкоголь, а саме біле вино надихають його писати, якщо він відчуває, що муза пішла від нього.

Напередодні офіційний сайт Форуму видавцыв повідомив, що реєстрація на участь у зустрічі з Бегбедером була закрита достроково. На участь зареєструвалися понад 400 глядачів, що втричі більше, ніж міг вмістити конференц-зал Палацу культури.

Нагадаємо, 15-18 вересня у Львові проходить 23-й Міжнародний книжковий "Форум видавців". Організатори говорять, що цього року він збере близько 50 тисяч відвідувачів.

begbeder1

begbeder2

 

begbeder3

 

begbeder4

 

begbeder5

 

Читайте ще новини Львова:

Фредерік Бегбедер у Львові 

10 зіркових іноземних письменників Форуму видавців

Форум видавців-2016 у Львові: програма 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах