На Яворівському полігоні загинуло двоє військових

Фото взято з сайту antikor.com.ua

Фото взято з сайту antikor.com.ua

Події
20 вересня 2016 08:26

У п’ятницю, 16 вересня, на Яворівському полігоні загинуло двоє військовослужбовців. Раніше повідомлялося про один з цих випадків, та як уточнила 19 вересня військова прокуратура Західного регіону України, цього дня внаслідок необережного поводження зі зброєю загинули двоє осіб.

16 вересня близько 21:40 на території Яворівського полігону під час стрільб з БМП 2 у русі, командир бойової машини С., що виконував вправу з 3 доріжки, втратив орієнтир та здійснив постріл з гармати в сторону БМП 2, що виконував вправу з 2 доріжки, пояснили причину у прес-службі військової прокуратури. Внаслідок пробиття броні башти командир БМП 2 сержант П. отримав поранення у шию. Він помер дорогою до шпиталю.

Як проінформував ZAXID.NET, загиблим є 35-річний львів'янин Андрій Протасевич. Його поховають завтра на Личаківському кладовищі.

В той самий день, коли трапився цей нещасний випадок, близько 17:50 на території військового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки під час несення служби у добовому наряді, охороняючи склади ракетно-артилерійського озброєння військової частини, військовослужбовець за контрактом порушив правила поводження зі зброєю – автоматом АК-74. У результаті цього отримав вогнепальне поранення в підборіддя, від отриманих травм солдат Ф. помер на місці.

За цими фактами військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала кримінальні провадження.

Читайте ще новини Львова:

У Львові десять освітян притягнули до відповідальності за побори

Готуй ковдру та заварюй каву: на Львів насуваються заморозки

Вщент: через потужну аварію на Львіщині автівки розлетілись на шматки

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах