Львівський університет потрапив у 100 кращих університетів світу

фото з сайту  mapio.net

фото з сайту mapio.net

Події
22 вересня 2016 12:03

НУ "Львівська політехніка" увійшла до рейтингу найкращих університетів світу, який складає авторитетне британське видання Times Higher Education.

До рейтингу увійшли також ще три українських виші, повідомляє УНІАН.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет "Львівська політехніка", Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", Харківський національний університет ім. В. Каразіна розташувалися у восьмій сотні рейтингу.

Першу сходинку посів Оксофордський університет, за ним йдуть Каліфорнійський технологічний інститут, Стенфордський університет. Кембріджський університет розмістився на 4 місці, Массачусетський технологічний інститут на п'ятому, Гарвард - на шостому.

Найбільша кількість вишів у рейтингу – із США і Великобританії (148 і 91 відповідно, всього в списку 980 університетів).

У топ-10 лише один навчальний заклад не належить цим країнам - Швейцарський федеральний технологічний інститут, який посів 9-е місце.

Рейтинг Times Higher Education складається з 13 критеріїв. Основними показниками служать міжнародна студентська та викладацька мобільність, кількість міжнародних стипендіальних програм, рівень наукових досліджень, внесок в інновації, цитованість наукових статей, рівень освітніх послуг і так далі.

Читайте ще новини Львова:

Визначились 10 міст найкращих для життя: дізнайся на якому Львів

Безкоштовний Львів: як насолодитись містом за 0 гривень

Мобільні додатки, які допоможуть туристу у Львові 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах