Яким буде перший львівський коворкінг для батьків з дітьми

фото з сайту itc.ua

фото з сайту itc.ua

Події
22 вересня 2016 17:54

У жовтні у Львові запрацює коворкінг для батьків із дітьми. Поки дорослі працюватимуть, їхніми дітьми займатимуться педагоги. Протягом першого тижня відвідати заняття та попрацювати у новому місці зможуть безкоштовно усі охочі, згодом доведеться платити близько 2 тис. грн в місяць. Ідея створення простору "Пташеня" виникла у двох львів’янок – Христини Шабат та Соломії Бойтович, повідомляє zaxid.net.

"Коли наші діти були малими, то ми не могли знайти місця, де б можна було працювати разом із дитиною. Із дому молодим мамам працювати також складно, бо виникає певна асоціальність. Ми подумали, що було б добре створити таке місце, яке було б і центром розвитку дитини, і де батьки могли б працювати", - розповідає Христина Шабат.

Простір розташований біля парку ім. Івана Франка, на вул. Рилєєва, 9. У центрі є 3 кімнати, у двох відбуватимуться заняття для дітей, а у одній батьки зможуть працювати.

"Батьки зможуть записати дитину на різного типу заняття для розвитку дітей, наприклад, на англійську, але в принципі коворкінг задуманий як місце, де батьки працюватимуть разом із своїми дітьми, тобто вони перебуватимуть в одній кімнаті", - уточнює Христина.

Цей простір розрахований на батьків із дітьми дошкільного віку. Наразі центр працюватиме з 8:30 до 22:00. До обіду тут працюватиме міні-садок, після обіду тут відбуватимуться розвиваючі заняття. За словами Христини Шабат, перший тиждень центр працюватиме безкоштовно, а згодом вартість місячного абонементу становитиме 1 900 грн. (для батьків, чиї діти відвідують україномовну групу у міні-садку) та 2 400 для англомовної групи. 

Батьки зможуть працювати у коворкінгу і без запису дитини у міні-садок. "Вартість роботи у коворкінгу ми ще не визначили. Хочемо спершу ознайомитися із пропозиціями та побажаннями батьків після безкоштовного тижня роботи", - додає Христина Шабат.

Центр розпочне працювати 3 жовтня, перший тиждень буде безкоштовним. Серед запланованих занять буде також йога для дорослих.

Яким буде перший львівський коворкінг для батьків з дітьми фото

 

Читайте ще новини Львова:

ТОП коворкінгів та антикафе Львова 

У львівській школі вивчатимуть східні мови і бойові мистецтва 

У Львові запустили нову систему реєстрації у дитсадки: як користуватись

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах