За вбивство львівського бізнесмена обіцяли 100 тисяч доларів: подробиці невдалого замаху

фото: "Варта1"

фото: "Варта1"

Події
29 вересня 2016 14:38

Днями в Києві затримали виконавців і замовника вбивства власника львівського холодокомбінату "Лімо", який випускає відому марку морозива.

Замовником є житель Львівської області, який пообіцяв виконавцям 100 тис. доларів США. Однак, після невдалого замаху, він передав бандитам 600 тис. грн, з вимогою "закінчити справу".

"Встановлено і затримано замовника замаху на бізнесмена і четверо виконавців. Ними виявилися 29-річний і 32-річний жителі Львівської області, 20-річний житель Тернопільської області, 29- річний чоловік з Чернівців. Також встановлено, що до нападу вони готувалися близько двох місяців" , - повідомляють в прес-службі Генпрокуратури України.

Відомо, що один із затриманих - громадянин РФ. Він проходив службу в російській армії і після цього працював в нацистських організаціях. У 2014 році він був засланий на нашу територію.

Ще троє воювали в зоні бойових дій на Донбасі і мають відношення до одного з добровольчих батальйонів.

Всіх затриманих пов'язують з кримінальним авторитетом на прізвисько "Вова-Морда". Тепер їм загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 29 серпня, близько 10.30 в селі Старе Село в Пустомитівському районі Львівської області був підірваний автомобіль "Мерседес", що належав одному з львівських підприємств. Загинули троє охоронців.

Джерело: segodnya.ua

Читайте ще новини Львова:

Стали відомі деталі замаху на львівського бізнесмена: злочинців затримано

На автодорозі "Самбір – Дрогобич" вибухнув автомобіль 

"Мерс", який вибухнув під Львовом, розстріляли 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах