На хабарі у 10 тисяч погорів чиновник державної служби

 фото з сайту; ukr.media

фото з сайту; ukr.media

Події
03 жовтня 2016 18:09

"На гарячому", при одержанні неправомірної вигоди затримано в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, сьогодні, 3 жовтня, завдяки спільній роботі працівників Управління захисту економіки та слідчого Управління ГУ НП у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області викрито та затримано чергового посадовця - корупціонера. 

Так,  "на гарячому" при одержанні другої частини неправомірної вигоди в сумі 10  000 грн затримано в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області. Загалом вказаний посадовець вимагала від приватного підприємця 15 тис грн за проведення державної реєстрації потужностей операторів ринку та подальше сприяння господарській діяльності.   

За вказаним фактом триває досудове розслідування, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України,   (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становище).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ох років, з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

Читайте ще новини Львова:

За хабар в 200 тисяч гривен львівського чиновникаоштрафували на 60 тисяч 

На Львівщині чиновниця вимагала хабар у багатодітної матері 

Очільник районної поліції у Львові погорів на хабарі в 75 тисяч

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах