У Львові двоє учнів обікрали школу

фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
04 жовтня 2016 10:27

Патрульні інспектори затримали двох підлітків, які підозрюються в крадіжці антикварних керамічних тарілок зі школи. Хлопці неодноразово попадались на крадіжках та інших злочинах.

Дирекція школи на вулиці Симоненка повідомила правоохоронцям, що невідомі хлопці вкрали антикварні керамічні тарілки зі школи вартістю близько 300 гривень кожна. Підлітки не були учнями цієї школи. Камери відеоспостереження школи зафіксували момент крадіжки, повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

Інспектори з відео упізнали підлітків, які вже й раніше притягалися за крадіжки. Одному 17 років, а другому – 15. Останнього юнака нещодавно затримали за крадіжку мобільного телефону, однак заявники відмовилися писати заяву, коли їм повернули майно. Також підліток зараз проходить за двома епізодами: за нанесення тілесних ушкоджень та крадіжку речей. 

У  Львові двоє учнів обікрали школу фото

Патрульні обстежили територію і вже за півгодини виявили підлітків на вулиці Рубчака. Вони зізналися у скоєному і розповіли, що продали тарілки на антикварному ринку.

На місце події викликали слідчих та представників сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте ще новини Львова:

У Львовi затримали молодика, що крав мобiльнi телефони у людей в торгових центрах

Львів'янин поцупив з магазину косметики туш для вій 

У Львові викрили банду квартирних злодіїв 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах