У львівському дитсадку прокоментували випадок щодо шприца з ВІЛ інфекцією

фото з сайту lovesun.by

фото з сайту lovesun.by

Події
06 жовтня 2016 11:09

Минулого тижня у садочку "Арніка" дитина вкололась шприцом, який був заражений ВІЛом. Як пояснила директор садочка, дитині проводять профілактичне лікування,  повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо,У львівському дитсадку хлопчик вколовся шприцом з ВІЛ 

"Неприємність трапилась 28 вересня під час ранкової прогулянки. Дитина закинула свою іграшку до паркана, по якому в’ється плющ. Коли дитина побігла за іграшкою, знайшла шприц.

Вихователька зразу оглянула руки дитини і викликала медсестру. Крові на руках дитини не було, але дитина сама сказала, що вона даний шприц відкривала. Шприц відразу віддали на аналізи. Інформацію про знаходження інфекції в шприці наразі не підтвердили.

Дитині зараз проводять профілактичне лікування. Як повідомили батьки дитини, в п’ятницю зробили повторний аналіз – інфекції не виявлено.

Ймовірно, що цей шприц могли перекинути із гаражів.

Ніхто не ховався, усі діяли в інтересах дитини. Ми зібрали увесь технічний персонал, вчителів, батьків і провели профілактичні бесіди. Це є загальносуспільна проблема. Ми також зібрали батьківські збори, дали догани двірнику і помічнику вихователя. В нас такий випадок вперше", – зазначила завідувач садочку "Арніка" Оксана Козій.

Читайте ще новини Львова:

У Львові наркоман напав на бригаду медиків

У Львові наркоман колов наркотики прямо у супермаркеті 

У Львові самогубцю, яка ледь не підірвала багатоповерхівку, врятував син (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах