Через привітання Путіна, концерт Кутуньо у Львові бойкотуватимуть (відео)

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
06 жовтня 2016 13:26

15 листопада в оперному театрі запланований концерт зірки італійської естради Тото Кутуньо. Все б нічого, та у 2015 співаку скортіло привітати з Днем народження російського президента Владіміра Путіна, а запис викинути у ютюб. Громадські активісти Львова обіцяють не закривати на цей прецедент очі, а Тото Кутуньо зустріти осиновими кілками.

Як жартома розповів журналістам ІА Дивись.info координартор ГО "Економічний бойкот" Олег Радик, рух зустріне Тото Кутуньо акцією на сміттєзвалищі, "бо саме там і місце путінським упирям".

"Ми хочемо закликати керівників культури звернути увагу на поведінку керівника оперного театру Тадея Едера. Адже тут немає ніякої культури, а лише зароблянна на емоціях старших людей. Нехай співають на похоронах один одного", – прокоментував візит італійця-путінолюба Олег Радик.

До речі, у Львові зараз проходять зйомки другого сезону серіалу "Слуга народу", де головну роль грає комік Володимир Зеленський, виступ якого у Юрмалі образив українців та виставив нашу державу на посміховисько. Зеленський порівняв  Україну із порноактрисою. Утім, лідер ГО "Економічний бойкот" розповів, що Володимир Зеленський не підлягатиме бойкоту. На думку активіста, Зеленський просто "зробив дурницю".

До слова, 29 жовтня до культурної столиці України приїдуть ще одні одіозні зірки нашої горе-естради – Потап та Настя Каменських. Оскільки співаки продовжують гастролювати країною-агресором та закликають до миру з Росією, не всі львів’яни задоволені візитом виконавців до Львова. 

У Верховні Раді України стояло питання про введення особливих обмежень на в’їзд діячів культури, що якось дотичні до країни-агресова, в Україну. Утім, у Раді сьогодні за цей законопроект проголосувало лише 174 депутата з 226 мінімально необхідних.

Читайте ще новини Львова:

У Львові заборонили концерти артистів, лояльних до Росії 

У Львові стартували зйомки фільму "Слуга народу-2"

У Львові півсотні молодиків намагались зірвати концерт "Неангелів"

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах