Ляльки з сіна, техніка орігамі, кулінарні майстер-класи: на Львівщині стартує новий дитячий проект

фото з сайту kidsonly.com.ua

фото з сайту kidsonly.com.ua

Події
10 жовтня 2016 13:46

На Львівщині запроваджують пілотний проект – мистецькі вихідні та реабілітація через мистецтво для дітей, які позбавлені батьківської опіки.

Проект впроваджує департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА. Партнером є ГО "Львівська освітня фундація", передає прес-служба ЛОДА. 

За словами директора департаменту Христини Береговської, мистецьке таборування відбуватиметься при районних народних домах. В неділі у різних районах області для дітей організовуватимуть мистецьке дозвілля.

Малечу навчатимуть виготовляти обереги – ляльки-мотанки з сіна, техніці орігамі та виготовленню  різноманітних тваринок з фетру, кулінарні майстер-класи. Розважатиме їх анімаційна шоу-програма, театральна постановка від театру естрадних мініатюр "І Люди, і ляльки", концертна програма за участі Маріанни Ільків та школи "Ilkiv School", місцевих аматорських та районних колективів.

Перша локація - село Хитрейки Жовківського району вже цієї неділі, 16 жовтня. Наступні такі зустрічі у рамках мистецького таборування для дітей та молоді відбудуться 30 жовтня у с. Залужжя Сокальського району та 6 листопада у с. Стоянів Радехівського району.

Читайте ще новини Львова:

Маленьких львів'ян запрошують на безкоштовні гуртки

У Львові студент створив унікальний портрет з кубиків (відео)

На фестивалі Шоколаду у Львові відкриють солодкий Музей

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах