На Львівщині чергова аварія: шестеро постраждалих

фото: патрульна поліція

фото: патрульна поліція

Події
13 жовтня 2016 12:29

На Львівщині шестеро осіб травмовані внаслідок зіткнення легковика з автобусом. За попередніми даними,  водій "Фольксваген Пасат" виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з маршрутним таксі, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 вересня о 13.40 на автодорозі Львів-Шегині в селі Гостинцеве Мостиського району. За попередніми даними, 65-річний львів’янин,  керуючи автомобілем "Фольксваген Пасат", виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мікроавтобусом "Еталон", який перевозив пасажирів за маршрутом "Львів-Шегині".

Внаслідок автопригоди водій та двоє пасажирів "Фольксвагена" були госпіталізовані в Мостиську районну лікарню. Троє пасажирів автобуса після надання медичної допомоги відпущені додому.

За фактом автопригоди  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вчинене карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуванихмінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років,або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строкдотрьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Читайте ще новини Львова:

Страшна аварія біля Львова: двоє людей загинуло (фото)

П’яний водій, що задавив двох людей у Львові, виявився поліцейським (відео)

У Львові заборонили паркування на двох вулицях

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах