У львівському парку культури з'являться нові атракціони

Фото взято з сайту http://allkarpaty.com/

Фото взято з сайту http://allkarpaty.com/

Події
17 жовтня 2016 17:59

У Львівському парку культури і відпочинку ім. Хмельницького встановлять два нові атракціони: "Дитяча вежа падіння" та "Обертальні чашки".

ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку імені Хмельницького" підписало договір з ТОВ "Італпарк" щодо постачання двох дитячих атракціонів, – інформує видання "Наші гроші. Львів".

Як зазначив у коментарі для Tvoemisto.tv директор Парку Олександр Молодий, мова йде про "Обертальні чашки", де буде 24 посадкових місця, та "Дитячу вежу падіння" на 6 місць. Він додав, що це одні з найдешевших серед якісних атракціонів.

"Деталі до них тільки минулого тижня почали виготовляти в Італії. Вибрали ці атракціони, бо їх запропонували у тендері. На жаль, подалися тільки дві фірми. Сподіваємося, що наступного разу буде більше", – розповів Олександр Молодий.

Він також зауважив, що обидва атракціони є дитячими, але обов'язкових вікових обмежень немає. Будуть звертати увагу на зріст і вагу. Проте конкретні вимоги до цих показників директор поки що не озвучив, бо наразі триває процес підготовки документації. Ціну квитка також оголосять пізніше.

У львівському парку культури з'являться нові атракціони фото

атракціон "Дитяча вежа падіння"

У львівському парку культури з'являться нові атракціони фото 1

атракціон "Обертальні чашки"

"Хотілося б запустити атракціони уже за два місяці, – додав Олександр Молодий. – Але не буду загадувати, бо це залежить від багатьох факторів. Взагалі, парк потребує оновлення. Для цього потрібні кошти. Ці два атракціони одні з найдешевших якісних. Їх використовують у парках Італії та Франції. У наших мріях – повністю оновити увесь парк розваг, бо атракціони вже морально застаріли. Вони були актуальними у радянські часи. Зараз хочеться дати людям щось цікавіше".

Вартість покупки становить 3,93 млн грн.

Читайте ще новини Львова:

У львівському хостелі родина отруїлася чадним газом

Львівські поліцейські затримали рецидивіста, який стріляв по перехожих

Шоколадна колія, 5-метровий млин і гігантські цукерки: як у Львові пройшло Свято шоколаду

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах