Будь в курсі: у Львові змінили графіки вуличного освітлення

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Події
19 жовтня 2016 09:00

У Львові ввечері світло вмикатимуть на 25 хвилин раніше, а за умови використання - у 2017 році "розумного освітлення" - ще раніше.

У зв’язку з складними погодними умовами та швидким настанням темряви, замість затвердженого часу - 19:05, відтепер світло на вулицях Львова вмикатимуть о 18:40. Зранку, як і раніше світло вмикатимуть  о 7:14., повідомив Tvoemisto.tv  диспетчер ЛКП "Львівсвітло" Сергій Замасло. Також, за його словами, цей графік змінюють кожні п’ять днів, відповідно до розкладу, затвердженого на початку року.

Щодо освітлення у 2017 році, то за словами Олександра Лазуткіна, зміну графіків включень ще обговорюватимуть. Якщо у межах проекту "Розумний район", одним із комплексів оберуть "розумне освітлення", це дасть змогу вмикати освітлення ще раніше.

Як пояснив Юрій Свірський, керівник відділу розумних сервісів Львівської міської ради: "Економія електроенергії, за умови використання "розумного освітлення", здійснюватиметься завдяки використанню світлодіодних Led-лампочок, які працюють значно довше та витрачають менше електроенергії, та завдяки тому,  що таке освітлення буде оснащене датчиками, відтак реагуватиме на рух людей, автомобілів, а також зміну погодних умов".

Нагадаємо, якщо вуличне освітлення не увімкнено, можна телефонувати у цілодобову диспетчерську службу за номером: (032) 255-46-37.

Читайте ще новини Львова:

У Львові обладнають освітленням сотню пішоходних переходів 

Цьогоріч у Львові освітлять переходи: інтерактивна карта

У Львові підсвітять Копальню кави фото

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах