Стала відома причина ДТП з маршруткою, де постраждало 19 людей (оновлено)

фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
24 жовтня 2016 09:24

Нагадаємо, 23 жовтня, о 09:22 сталася ДТП у Львові по вул. Зеленій, 292 (Сихівський район), поблизу заводу "Іскра".

Ще одна жахлива аварія у Львові: 19 постраждалих

Водій маршрутного автобуса "Еталон" №322 сполучення "Романів-Бібрка-Львів" (маршрут обслуговує перевізник "Шлях-Авто") не впорався з керуванням і в’їхав у дерево.

Незадовільна дорожня умова, що могла б стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди – сильний туман, зазначили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Унаслідок ДТП до лікарів звернулися 19 осіб, із них 2 дитини. У лікувальні заклади Львова госпіталізовано 16 осіб (5 – у важкому стані, 5 – у стані середньої важкості, 6 – в легкому стані), з них 2 дитини – 17-річний хлопець і 16-річна дівчинка.

Шестеро госпіталізованих – львів’яни, ще семеро – мешканці села Романів Перемишлянського району. Також госпіталізували двох мешканців с.Підгородище Перемишлянського району та жительку м.Пустомити. Один львів’янин та один стриянин від госпіталізації відмовилися.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали 40 осіб і 14 одиниць техніки рятувальників.

У Львові провоохоронці встановлюють обставини ДТП з рейсовим автобусом, внаслідок якої постраждали 19 осіб. 

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років,  інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

51-річний водій автобуса, житель Перемишлянського району, отримав важкі травми (перелом кісток тазу, закриту черепно-мозкову травму) і був госпіталізований. 

Читайте ще новини Львова:

У Львові на водія BMW скоєно груповий напад

У Львові дівчина кинулась під колеса маршрутки

Жахлива ДТП на Львівщині: двоє загиблих

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах