Дізнайся: куди у Львові привезли унікальну ікону

фото: Leopolis.News

фото: Leopolis.News

Події
08 листопада 2016 11:40

До Львова 7 листопада з Єрусалиму прибула унікальна святиня – Ікона Господа нашого Ісуса Христа, що називається Терапевт (Цілитель) душ і тіл людських,  повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ікона "народилася" для того, щоби принести втіху і підтримку тим, хто страждає від душевних та тілесних недугів.

Ідея написати таку ікону виникла у парафіян Храму Блж.Миколая Чарнецького УГКЦ на Голоско, які відвідують Групу духовно-психологічної підтримки важкохворих, що діє при парафії і яку провадить о.Тихон Кульбака. Отрмавши від Бога домогу у подоланні хвороби, на знак вдячності Богу і з бажанням, щоб якнайбільше парафіян так само отримали від Господа підтримку, ці люди  доклали коштів до створення такої ікони та її паломництво на Святу Землю.

Під час паломництва до Гробу Господнього, в Храмі Воскресіння Христового в Єрусалимі, ікона була освячена і в неї була вкладена часточка каменю Господнього Гробу, адже саме тепер там відбувається реставрація Кувуклії і була можливість діткнути ікону до автентичного каменю, на якому перебувало Тіло Ісуса Христа після Його смерті, на якому Він воскрес. Добрі друзі парафії з Єрусалиму передали маленьку часточку цього каменю для благословення всім важкохворим. З ініціативи фундаторів ікони, вона буде мандрувати Львовом, відвідуючи парафіян, які потребують такої підтримки.

Всі охочі зможуть "запросити" цю ікону до себе додому або в лікарню до людей, які потребують підтримки у подоланні будь-яких душевних та тілесних хвороб. Вже сьогодні ікона буде у першому домі тих, які потребують.

Щоб "запросити" ікону до себе, парафіяни можуть звертатися в Духовно-психологічну порадню, що діє у храмі Блж. Миколая Чарнецького на Голоско з 10:00 до 17:00, крім суботи, неділі та свят. Графік відвідин формується у відповідності до загальної черги.

Дивись ще:

На Львівщині знайшли унікальні ікони Сеньковича

У храмі на Львівщині замироточила ікона

Добра новина: в сквері Святого Юра почали висаджувати дерева

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах