Три дні веселощів і дитячих забав, DZIDZIO та святкування днів народжень: у Львові відкривається "Дитяча Планета"

Новина - Події - Три дні веселощів і дитячих забав, DZIDZIO та святкування днів народжень: у Львові  відкривається "Дитяча Планета"

Новина - Події - Три дні веселощів і дитячих забав, DZIDZIO та святкування днів народжень: у Львові відкривається "Дитяча Планета"

Події
10 листопада 2016 16:00

Другий у Львові парк святкування днів народження "Дитяча Планета" відкривається у центрі міста та запрошує львів’ян завітати у перші святкові дні з нагоди відкриття - 11, 12 та 13 листопада. На всіх відвідувачів чекає яскраве шоу, пригощання смаколиками власного виробництва, конкурси, забави для дітей, ігри та мегабайти щастя й усмішок.

Новий парк знаходиться біля Forum LVIV за адресою вул. Газова, 30А.

"Дитяча Планета" - мережа парків святкування днів народжень для дітей. Тут для іменинників є все, про що вони мріють. Також для шанувальників "Зоряних Воєн" в "Дитячій Планеті" є спеціальний лазертаг - лабіринт з неоновими світловими лампами, лазерні мечі та азарт – чекають спеціально на своїх джедаїв.

Три дні веселощів і дитячих забав, DZIDZIO та святкування днів народжень: у Львові  відкривається "Дитяча Планета" фото


Програма


11 листопада, п’ятниця

Святкова програма розпочнеться 11 листопада  о 14:00. Виступатимуть артисти на ходулях і танцювальний колектив "Мадлена", а також шоу фокусів, розваги від Ніндзяго і Літтл Поні.

О 18.00 на сцені дитячого парку виступатиме DZIDZIO. Квитки для дорослих та дітей можна попередньо придбати у діючому парку "Дитяча Планета" за адресою вул. Стрийська, 202, або ж онлайн на https://www.concert.ua/eventpage/dzidzio . В день концерту квитки для дорослих та дітей продаватимуться на вході у "Дитячу Планету". Їх вартість становитиме 200 грн.

12 листопада, субота

Другий святковий день у "Дитячій  Планеті" здивує відвідувачів бульбашковим шоу від піратів. Також у парку будуть лицарі, акробати і трансформери. Концертна програма розпочнеться  о 14:00. 

13 листопада, неділя

Протягом третього святкового дня з нагоди відкриття "Дитячої Планети" дітей розважатимуть міми, фіксики, Кіт Том, Свинка Пеппа і Джордж. 

У суботу та неділю вхід для дітей - 150 грн безліміт розваг! Вхід для дорослих і дітей до 1,6 років вільний!

Три дні веселощів і дитячих забав, DZIDZIO та святкування днів народжень: у Львові  відкривається "Дитяча Планета" фото 1


Відсвяткувати день народження у Львові в "Дитячій планеті"


Святкові кімнатки в стилі відомих мультфільмів дадуть відчути іменинника справжнім героєм улюбленого мультфільму! Людина-павук, Ніндзяго, Тачки, Принцеса, Небесна кімната, Монстер-Хай, Міньйон, Свинка Пепа, Майнкрафт, Фіксики, Angry Birds. 

Казкові аніматори "Дитячої Планети" додадуть чарівної атмосфери вашому святу та розважать всіх - від дорослого до найменшого. Щирі та веселі привітання на величезній сцені "Дитячої Планети", урочистий торт з свічками та традиційною пісенькою, подарунки від парку, медаль та диплом іменинника, професійне фото - все це в Дитячій Планеті для того, аби кожен маленький іменинник відчував себе особливим у свій день!.

Другий у Львові парк "Дитяча Планета" у центрі міста поблизу ТЦ Forum LVIV – за адресою вул. Газова, 30а - чекає на своїх перших відвідувачів 11,12 та 13 листопада.

Група ВК

Група Фэйсбук

Деталі на лінію допомоги 0800 30 33 30

всі дзвінки безкоштовні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах