Фотофакт: Львів засипало першим снігом

Фото: http://zaxid.net/

Фото: http://zaxid.net/

Події
13 листопада 2016 11:19

У Львові випав перший сніг. Мешканці міста активно діляться фотографіями засніженого Львова у соцмережах. 

Фотофакт: Львів засипало першим снігом фотоФотофакт: Львів засипало першим снігом фото 1Фотофакт: Львів засипало першим снігом фото 2Фотофакт: Львів засипало першим снігом фото 3Фотофакт: Львів засипало першим снігом фото 4

1

 

3

 

2

Як повідомили на "гарячій лінії" міста, станом на ранок для посипання доріг комунальні служби використали майже 600 кубічних метрів піскосуміші. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 листопада, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на Львівщині випаде сильний мокрий сніг та сніг, місцями дуже сильний. На дорогах ожеледиця та снігові замети. Пориви північного вітру 17 – 22 м/с, місцями 25 м/с та хуртовини.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці.

"Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. ДСНС України нагадує, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу", - повідомляє управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Людей просять не ходити під розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, оскільки пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. 

Дивись ще: 

Добилися свого: лікарю заборонили покидати Львів через смерть дитини

"Помстилися": за відключення львівським боржникам газу невідомі в масках напали на автомобіль "кривдників"

Ні страху, ні совісті: за одну ніч у Львові розтрощили десять автомобілів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах