Два лічильники: через снігопад у Львові зросли ціни на таксі

фото з сайту snowboardfest.sk

фото з сайту snowboardfest.sk

Події
14 листопада 2016 15:03

13 листопада, більшість служб таксі у Львові підняли вартість своїх послуг у зв’язку зі складними погодними умовами, повідомили ZAXID.NET оператори львівських таксі.

До прикладу, якщо раніше вартісь мінімалки – до 2 км – у таксі "Оптимальне" та "Комфорт таксі" становила 40 грн, то тепер за поїздку на ту саму відстань доведеться заплатити 65 грн.

"Якби ми не підняли вартість, то більшість водіїв просто не вийшли б на роботу, бо це – не вигідно. Але підняття тимчасове – як тільки зменшаться снігопади та покращиться ситуація на дорогах, ціни повернуться назад", – повідомила операторка таксі "Оптимальне".

Вдвічі зросла ціна на "мінімалку" і в "Економ таксі" – з 25 до 50 грн. У компанії "Браво" тариф зріс з 40 до 60 грн.

Незмінною залишилась вартість таксі "Софія": 25 грн – мінімалка та 5 грн – за кожен наступний кілометр поїздки.

"Ми намагаємось вмовляти наших водіїв з розумінням ставитись до того, що треба трошки потерпіти. Звісно, не всі, але доволі багато наших водіїв все-таки виявляють людяність і співчуття до львів'ян та працюють в таких умовах, хоч інколи і в мінус", – пояснила операторка таксі "Софія".

Снігопад у Львові розпочався в суботу. Як  повідомили у прес-службі Львівської міської ради, за період з 8:00 год 12 листопада до 2:00 год 14 листопада у Львові випало 107% місячної норми опадів – 49 мм.

Зі збоями працює громадський транспорт. Зокрема зупинили роботу 4 міські автобусні маршрути - №54, №19, №36 та №22. Відстають від графіків 30 потягів. А в Міжнародному аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького в неділю  скасували 5 авіарейсів.

Дивись ще:

Дізнайся: які дороги Львова розчищені найгірше

Не впоралися: через нерозчищені дороги у Львівській області звільнили двох чиновників

Фотофакт: як прибирають сніг у Львові

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах