Обережно, бурулі: до Львова йде небезпечне потепління

Новина - Події - Обережно, бурулі: до Львова йде небезпечне потепління

Новина - Події - Обережно, бурулі: до Львова йде небезпечне потепління

Події
16 листопада 2016 08:26

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні у Львові на дорогах ожеледиця, вдень часом мокрий сніг та дощ.

Вітер південний, південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 4 – 6 морозу, вдень від 1 морозу до 1 тепла. 17-18 листопада очікується потепління – вночі від 4 морозу до до 3 тепла, вдень – від 1 морозу до 8 тепла. Відтак, мерія звертається із проханням бути обережними біля будинків, адже з дахів можливі падіння снігу та бурульок. Працівники ЛКП, де це можливо, збивають нагромадження снігу та бурульок з дахів будинків.

"Внаслідок температурних перепадів, на дахах будівель утворюються нагромадження снігу та крижані бурульки. Танучи, вони можуть ламатися і падати, і цим становити небезпеку для пішоходів. Особливу небезпеку вони становлять у старих кварталах міста, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. Тому закликаємо наших мешканців бути обережними", – зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Віктор Іваніцький.

Як повідомлялося раніше, районні адміністрації збивають сніг та бурулі, які звисають з дахів будинків. Небезпечні ділянки обгороджують, щоб застерегти мешканців оминати їх.

Нагадаємо, щоб вберегтися від падіння снігу з дахів чи крижаних бурульок, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків та оминати їх.

Дивись ще: 

9 нових трамваїв, 50 автобусів: Львів отримав кредит на транспорт

Обережно: у Львові від бурульки постраждала людина

Дізнайся: коли та звідки поїде перший трамвай на Сихів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах