Відеофакт: пісня гурту "Антитіла" стала саундтреком нового серіалу

Новина - Події - Відеофакт: пісня гурту "Антитіла" стала саундтреком нового серіалу

Новина - Події - Відеофакт: пісня гурту "Антитіла" стала саундтреком нового серіалу

Події
24 листопада 2016 12:30

Гурт "Антитіла" презентував відео на пісню "Одинак", яка стала стаундтреком до однойменного серіалу в жанрі екшн режисера Віктора Конісевича, інформує Захід.

Автором ролика виступив популярний кліпмейкер Віктор Придувалов. "Одинак" – пісня прорив, відповідно і кліп буде проривом", – вважає режисер. Також Віктор зізнався: "У професійному плані для мене самого ця робота свого роду виклик. Ступінь складності досить висока, особливо в монтажі. Вже багато років у наших кліпах не було такого амбітного сценарію і можливості його реалізувати. Я радий, що робота такого рівня буде саме для групи "Антитіла", - повідомив Cultprostir.

Головну роль і у кліпі, і в серіалі "Одинак" зіграв відомий український актор Олексій Горбунов. Його герой – керівник відділу карного розшуку в Одесі, який бореться з місцевими злочинцями. "У бойовиках нашого виробництва українська мова зазвичай не звучить. Але з композицією гурту "Антитіла" вийшло дуже органічно. Попри те, що картина російською, пісня просто лягла до сюжету – і по темі, і по тексту, і по енергії", – сказав Олексій Горбунов.

Серіал "Одинак" невдовзі вийде в ефірі телеканалу "2+2".

В лютому "Антитіла" вирушають у всеукраїнський тур з новою програмою "Сонце", до якої увійдуть як нові пісні, так і хіти гурту. Музиканти відвідають 31 місто. Почнуться гастролі 14 лютого концертом у Львові.

Дивись ще: 

Невже: лоукостер, який може почати літати зі Львова, запровадить безкоштовні рейси

Допоможіть знайти: на Львівщині зникла 17-річна дівчина

"Шахтар" геть зі Львова": чоловіки в масках вороже зустріли команду в аеропорту

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах