Керівник поліції Львівської області йде у відставку – ЗМІ

Новина - Події - Керівник поліції Львівської області йде у відставку – ЗМІ

Новина - Події - Керівник поліції Львівської області йде у відставку – ЗМІ

Події
12 грудня 2016 11:55

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівські області Дмитро Загарія написав рапорт на звільнення з посади. Про це у понеділок вранці повідомили кілька місцевих ЗМІ. Офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає.

Речник поліції Львівщини Світлана Добровольська не підтвердила інформацію про відставку Загарії, заявивши ZAXID.NET, що почула інформацію про відставку Загарії від журналістів. Сам Дмитро Загарія наразі недоступний для коментарів.

59-річний Загарія був заступником начальника Львівської обласної міліції з 2002 по 2005 роки. У 90-х працював у Київському райвідділі міліції. Довгий час працював у карному розшуку. Він був одним із слідчих, хто розслідував справу серійного вбивці Анатолія Онопрієнка.

У 2014 році очолив Головне управління МВС України у Львівській області. Дмитро Загарія став першим, кого призначили на цю посаду після конкурсу.

У лютому 2015 року під час поїздки у зону АТО, автомобіль, у якому їхав Дмитро Загарія, підірвався на фугасі біля Дебальцевого. Внаслідок вибуху Загарія, а також командир батальйону спеціального призначення МВС "Львів" Ігор Вольський отримали поранення. Один з пасажирів, начальник відділу внутрішньої безпеки на Донецькій залізниці Дмитро Терновий, загинув.

Дивись ще: 

Вирок: львів'янка відсудила у комунальників 7 тисяч гривень за поламану руку

ДТП: під Львовом перекинувся туристичний автобус із людьми

Космічні ціни: скільки коштуватиме проживання у Львові на новорічні свята

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах