Люстрація та очищення влади: чим займатиметься екс-голова поліції Львівщини

Новина - Події - Люстрація та очищення влади: чим займатиметься екс-голова поліції Львівщини

Новина - Події - Люстрація та очищення влади: чим займатиметься екс-голова поліції Львівщини

Події
13 грудня 2016 16:37

Колишній очільник поліції Львівської області Дмитро Загарія очолив  нове управління з кадрового контролю, протидії корупції і люстрації. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Як повідомляється, з  метою посилення кадрового контролю в середовищі поліцейського корпусу, який зараз формується, та належного виконання Законів України "Про протидію корупції" та "Про очищення влади", у Національній поліції України створено Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації.

"Формування якісного корпусу поліцейських – один з ключових пріоритетівстворення Національної поліції України. Новостворене управління буде займатися підбором кадрів та моніторингом якості кадрового складу НПУ", – наголошують в управлінні.

Керівником Управління призначено полковника поліції Дмитра Дмитровича Загарію.

"Він має близько 30 років стажу служби в правоохоронних органах, пройшов шлях від рядового міліціонера до полковника поліції, нагороджений орденом "За мужність" III ступеня та медаллю "Захисник Вітчизни". Дмитро Загарія два роки був керівником Головного управління МВС України у Львівській області, з листопада 2015 року – очолив Головне управління НПУ у Львівській області", - йдеться у повідомленні.

"Дмитро Загарія успішно справлявся з керівництвом обласним підрозділомміліції та поліції в період реформування. Він був одним з організаторів так званого "Самбірського експерименту" по організації кущової системи забезпечення правопорядку і безпеки в сільській місцевості, а також створення корпусу груп швидкого реагування, результати якого прийняті до впровадження по всій країні в рамках проведення реформи МВС", – додають в управлінні.

Представлення концепції і стратегії діяльності новоствореного Управління зпитань протидії корупції та проведення люстрації НПУ відбудеться в лютому 2017 року.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбулося представлення нового керівника Нацполіції області.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах