Втомився чекати: на Львівщині п’яний суддя заснув за кермом перед світлофором

Новина - Події - Втомився чекати: на Львівщині п’яний суддя заснув за кермом перед світлофором

Новина - Події - Втомився чекати: на Львівщині п’яний суддя заснув за кермом перед світлофором

Події
16 грудня 2016 12:45

15 грудня близько 17:00 патрульні затримали у Стрию водія у стані алкогольного сп’яніння. З’ясувалося, що це місцевий суддя.

Екіпаж патрульної поліції Львова, проїжджаючи через Стрий, зупинився на світлофорі, що на перехресті. Попереду службового автомобіля зупинився автомобіль Hyundai Sonata. Коли засвітилося зелене світло і всі учасники дорожнього руху рушили, згаданий автомобіль і надалі стояв із заведеним двигуном, інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

Втомився чекати: на Львівщині п’яний суддя заснув за кермом перед світлофором фото

Патрульні через гучномовець повідомили водія, що він може їхати, однак він не реагував. Коли інспектори підійшли до автомобіля, аби з’ясувати обставини, побачили, що він сидить із заплющеними очима. Хвилюючись про здоров’я водія, поліцейські відчинили двері і відчули одразу різкий запах алкоголю – чоловік заснув за кермом.

Інспектори довго не могли привести до тями водія, він не хотів розплющувати очі. Чоловік був у сильному стані алкогольного сп’яніння. Під чаc перевірки документів він пред’явив, окрім водійського, ще й посвідчення судді із закінченим терміном дії. Виявилося, що він є суддею без повноважень місцевого суду.

Втомився чекати: на Львівщині п’яний суддя заснув за кермом перед світлофором фото 1

Від перевірки на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. На нього оформили протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Додамо, що журналіст газети "Дорожній контроль Львів" Андріян Колобов повідомив, що п’яний водій – Юрій Андрейків, суддя Стрийського міського суду Львівської області.

Втомився чекати: на Львівщині п’яний суддя заснув за кермом перед світлофором фото 2

У Стрийському міськрайонному суді ZAXID.NET підтвердили, що в них працює Юрій Андрейків. Він має статус судді, проте судових справ уже понад рік не веде, оскільки справді вийшов 5-річний термін, на який його було уповноважено виконувати функції судді, надалі Верховна Рада не затвердила його повноважень. Тож він працює без повноважень, аж поки їх йому не надасть Вища рада правосуддя.

Дивись ще: 

На лижі: скільки коштує покататись на популярних гірськолижних курортах біля Львова

Відеофакт: у Львові розшукують водія, який збив жінку на "зебрі"

Український "масачусетс": у Львові створять перший в країні IT-виш

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах