Шок: в лікарні Львова після нескладної операції помер молодий пацієнт

Новина - Події - Шок: в лікарні Львова після нескладної операції помер молодий пацієнт

Новина - Події - Шок: в лікарні Львова після нескладної операції помер молодий пацієнт

Події
06 сiчня 2017 09:31

Після операції із видалення поліпів у носі, що була проведена у Першій міській клінічній лікарні ім. Князя Лева, раптово помер 35-річний львів’янин Ігор Вовчко. За фактом смерті чоловіка уже відкрите кримінальне провадження, родичі звинувачують медиків у халатності та непрофесійності.

Операцію з видалення поліпів у носі Ігорю Вовчку провели ще 28 грудня, повідомляє ZIK, посилаючись на слова його родичів. Наступного дня після операції стан пацієнта різко погіршився. З`ясувалося, що у нього ниркова недостатність і того ж дня його відправили у Львівську лікарню швидкої допомоги на вул. Миколайчука, де пацієнта ввели у стан штучної коми.

Ще через день, 30 грудня, Ігора Вовчка у важкому стані доправили у Львівську обласну клінічну лікарню, де йому провели процедуру гемодіалізу і встановили діагноз "вторинний сепсис" (зараження крові, що виникає, як правило, внаслідок хірургічного втручання).

Уночі 2 січня 35-річний Ігор Вовчко помер.

Дружина Ігоря Вовчка звернулася в поліцію, уже почате досудове розслідування за фактом неналежного виконання професійних обов’язків лікарями Першої клінічної лікарні ім. Князя Лева. Як стверджує ZIK, завідувач відділення лікарні на вул. Ужгородській, де було проведено операцію, відмовилася добровільно надати необхідні матеріали.

Дивись ще: 

Мандруємо до Карпат: зі Львова до Ворохти можна буде доїхати без пересадок

Як працює онлайн-реєстрація в дитсадки Львова: 5 актуальних питань

Невідомий Львів: як галичани відзначали Новий рік сто років тому

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах