Серйозна вакансія: львівська опера шукає гендиректора

Новина - Події - Серйозна вакансія: львівська опера шукає гендиректора

Новина - Події - Серйозна вакансія: львівська опера шукає гендиректора

Події
12 сiчня 2017 16:03

Мінкульт оголосив конкурс на посаду гендиректора Львівської опери. Прийом документів розпочався 11 січня – інформація про це з'явилася на сайті Міністерства культури сьогодні, 12 січня. "Конкурсний добір починається 11.01.2017 року та закінчується не пізніше 11.03.2017 року", – зазначено в офіційному повідомленні.

Заяву разом з автобіографією, копіями документів про вищу освіту потрібно надіслати на поштову та електронну адреси, які вказані на веб-сторінці міністерства. Обов'язковим до подання є проект програми розвитку закладу на рік. Також претендент на власний розсуд може заявити інші документи, що засвідчують його професійні або моральні якості.

Контракт, згідно з новими вимогами – відповідно до ухваленого рік тому Верховною Радою закону 2669-Д,  укладатимуть терміном на 5 років. Одна й та сама особа зможе обіймати посаду не більше двох строків поспіль, тобто 10 років.  Отже, якщо у попередні роки оголошення конкурсу було можливим, але не обов’язковим, то тепер конкурс оминути неможливо.

Додамо, що на теперішній час посаду генерального директора Львівського національного академічного театру опери  і балету ім. Соломії Крушельницької обіймає 74-річний Тадей Євстахович Едер, котрий приступив до виконання обов’язків 19 років тому – 1998-го.

Чи подаватиме пан Едер документи на конкурс, наразі невідомо. Зрештою, як і імена інших претендентів на цю високу посаду – прийом документів щойно розпочався.

Джерело: День

Дивись ще: 

Будь в курсі: коли та на скільки на Львівщині здорожчає проїзд у автобусах

Готуй ковзани: яка погода буде у Львові найближчими днями

Без вини винні: троє невинних львів'ян просиділи шість років в ізоляторі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах