Засинав за кермом та виїжджав на тротуари: у Львові затримали "неадеквата" на Мерседесі

Новина - Події - Засинав за кермом та виїжджав на тротуари: у Львові затримали "неадеквата" на Мерседесі

Новина - Події - Засинав за кермом та виїжджав на тротуари: у Львові затримали "неадеквата" на Мерседесі

Події
16 сiчня 2017 09:59

На Львівщині патрульна поліція зупинила двох нетверезих водіїв, які неадекватно поводили себе за кермом, не мали документів і відмовилися пройти експертизу на стан сп'яніння. Один з них навіть заснув за кермом. В обох випадках поліцію викликали небайдужі громадяни, які стали очевидцями небезпечної ситуації на дорозі.

15 січня близько 16:00 львівські патрульні отримали виклик про автомобіль Mercedes-Benz, який їде з вулиці Котляревського в напрямку вулиці Генерала Чупринки, водій його, ймовірно, нетверезий. Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, водій автомобіля зупинявся і вмикав задню передачу, виїжджав на тротуари. Час від часу водій засинав, а згодом знову продовжував рух. Коли поліція прибула на місце, водій спав, зупинивши авто на проїжджій частині.

Інспектори розбудили водія. Він не мав жодних документів, його особу встановили за паспортом. Чоловік відмовився проходити перевірку на вміст алкоголю. Як з’ясували правоохоронці, на нього в лютому 2016 року вже складали протокол за керування в нетверезому стані. Тому тепер патрульні винесли постанову за відсутність документів та склали протокол за повторне впродовж року керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Йому загрожує штраф 20400 гривень та позбавлення посвідчення водія на три роки.

Автомобіль порушника евакуювали.

Засинав за кермом та виїжджав на тротуари: у Львові затримали "неадеквата" на Мерседесі фотоЗасинав за кермом та виїжджав на тротуари: у Львові затримали "неадеквата" на Мерседесі фото 1

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Зимовий настрій: соцмережі заполонили фото засніженого Львова й Карпат

Фотофакт: під Львовом автобус з 40 пасажирами врізався в фуру

Дивись та слухай: 25 кращих українських пісень 2016 року

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах