Кримінальні розборки: на Житомирщині підстрелили трьох львів’ян

Новина - Події - Кримінальні розборки: на Житомирщині підстрелили трьох львів’ян

Новина - Події - Кримінальні розборки: на Житомирщині підстрелили трьох львів’ян

Події
16 сiчня 2017 11:23

У ніч на понеділок, 16 січня, на центральній площі міста Олевська на Житомирщині відбулася сутичка між кількома десятками чоловіків із застосуванням зброї. Внаслідок цього вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги.  

"На місце події виїхали та працюють слідчо-оперативні групи головного управління Нацполіції в області та Олевського ВП, експерти вибухотехнічної служби та спецпідрозділ ГУ НП. За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими зі Львівщини", – повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство" та "Хуліганство" Кримінального кодексу України.

На даний час уже встановлено частину учасників конфлікту та усі їх транспортні засоби.

За словами начальника ГУ НП у Житомирській області В’ячеслава Печененко, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і у результаті кримінальних розборок між місцевими та заїжджими "гастролерами", попередньо, зі Львівщини. Йому передувало з’ясування стосунків напередодні між чоловіками у кафе та на дискотеці.

Кримінальні розборки: на Житомирщині підстрелили трьох львів’ян фото

Депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук, тим часом, повідомив, що уночі виїжджав на місце події. За його словами, під час конфлікту на вулиці нападники кинули у натовп гранату.

"Ми оперативно виїхали на місце події. Картина вражає зухвалістю: близько 12 години ночі в центр Олевська приїхали щонайменше 3 автомобілі, серед яких мікроавтобус. З авто вибігли невідомі особи спортивної зовнішності озброєні пістолетами та гвинтівками. Вони розпочали розстрілювати молодих хлопців, які знаходилися поблизу кав'ярні та парковки.

Під час масового зіткнення, хтось з приїжджих кинув в натовп гранату, як наслідок багато молодих людей отримали поранення різного ступеня. Когось забрала швидка, хтось поїхав до лікарні з друзями або небайдужими людьми, інші – розбіглися та займаються самолікуванням. Бандити посідали в авто та поїхали за межі міста", – написав депутат на своїй сторінці у Facebook.

Кримінальні розборки: на Житомирщині підстрелили трьох львів’ян фото 1

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Зимовий настрій: соцмережі заполонили фото засніженого Львова й Карпат

Фотофакт: під Львовом автобус з 40 пасажирами врізався в фуру

Дивись та слухай: 25 кращих українських пісень 2016 року

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах