Невже: лоукостер Wizz Air може повернутись до Львова

Новина - Події - Невже: лоукостер Wizz Air може повернутись до Львова

Новина - Події - Невже: лоукостер Wizz Air може повернутись до Львова

Події
17 сiчня 2017 11:23

Завтра, 18-го січня у Києві відбудеться спільна прес-конференція корпоративного директора Wizz Air Оуена Джонса і гендиректора аеропорту Львів Тетяни Романівської. Спираючись на попередні повідомлення, можна припустити, що авіакомпанія відновить рейси зі Львова.

"Спікери розкажуть про плани Wizz Air щодо подальшого розширення діяльності авіакомпанії на українському ринку", - повідомляють в анонсі заходу, інформує avianews.com. У Львівському аеропорту Tvoemisto.tv повідомили, що до прес-конференції усю інформацію тримають під грифом секретності й не розголошуватимуть. 

Перемовини з цією авіакомпанією очільниця львівського аеропорту анонсувала ще в липні 2016-го року. Тоді вона пояснила, що лоукостер через обвал курсу в Україні за декілька днів втратив чимало коштів на нашому ринку. "Зараз нам треба докласти багато зусиль, аби переконати їх, що ми стабілізували економіку. Нині ведуться переговори, коли саме компанія Wizz Air прийде в Україну та за якими саме маршрутами літатиме", – сказала Тетяна Романовська.

У вересні 2016-го вона повідомила, що Львів є в списку зацікавлення Wizz Air у співпраці, і додала, що очікують запровадження рейсів до Німеччини, Італії, Іспанії, Португалії та Англії.

"Щодо приходу лоукостів - цього року вони будуть, це точно. Wizz Air у цьому році буде літати навіть більше, ніж літав будь-коли. У них суттєво розширено маршрути з України", - про це в ефірі Еспресо.TV заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Додамо, що Тетяна Романовська вважає, що якщо у Львові розпочне роботу Wizz Air  – згодом прийдуть інші.

Дивись ще: 

Випадок чи саботаж: у львівському депо водії розбили ще два нових "Електрони"

Новинка: через Львів поїдуть потяги-трансформери

У Львові горів офіс: є постраждалі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах