У Львові відрахований з вишу студент вистрибнув з вікна

Новина - Події - У Львові відрахований з вишу студент вистрибнув з вікна

Новина - Події - У Львові відрахований з вишу студент вистрибнув з вікна

Події
24 сiчня 2017 18:00

Правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією "доведення до самогубства".

До Галицького відділу поліції 23 січня надійшло повідомлення від медиків про те, що бригадою швидкої допомоги доставлено в травмопункт  юнака. Хлопець упав із вікна багатоповерхівки на одній з вулиць Галицького району міста. У потерпілого діагностовано переломи обох ніг.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що близько 11.30 18-річний юнак вистрибнув з вікна четвертого поверху помешкання, яке винаймав разом з товаришами.

Потерпілим виявився колишній студент одного з університетів Львова. За його словами, дізнавшись про відрахування з навчального закладу, він викинувся з вікна.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Правоохоронці встановлюють обставини події, слідство триває.

Дивись ще: 

Wizz Air повертається: скільки коштуватиме злітати зі Львова до Вроцлава на травневі свята

Водію на замітку: які дороги Львівщини ремонтуватимуть цьогоріч

Обережно: у Львові собаки гинуть через отруту, розкидану на вулицях

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах