Відеофакт: у Львові 700 курсантів долучились до рекордного флешмобу

Новина - Події - Відеофакт: у Львові 700 курсантів долучились до рекордного флешмобу

Новина - Події - Відеофакт: у Львові 700 курсантів долучились до рекордного флешмобу

Події
25 сiчня 2017 09:29

24 січня військовослужбовці львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного взяли участь у всесвітньому флешмобі на підтримку воїнів-учасників збройних конфліктів #22pushupchallenge.

Прийнявши виклик від колег з Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, понад 700 вихованців та офіцерів академії виконали 22 віджимання від землі в єдиному пориві на стройовому плацу, повідомили в прес-службі Національної академії.

"Сьогодні це є справжнім рекордом за кількістю учасників серед всіх, хто долучався до #22pushupchallenge в нашій країні", – кажуть у виші.

Вправу військовослужбовці виконали під керівництвом першого заступника начальника Академії полковника Олексія Шевченка, який також взяв участь у флешмобі.

Своєю участю у цій акції майбутні офіцери та їхні наставники, як й інші учасники флешмобу, намагаються привернути увагу суспільства до проблем учасників бойових дій і, насамперед, тих, хто захищав та захищає нашу Батьківщину зі зброєю в руках на сході України.

Колектив Національної академії сухопутних військ передав естафету особовому складу Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.

Флешмоб #22pushupchallenge започатковано в США 2016 року, має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, а також загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамерою і передають естафету далі.

Дивись ще: 

Wizz Air повертається: скільки коштуватиме злітати зі Львова до Вроцлава на травневі свята

Водію на замітку: які дороги Львівщини ремонтуватимуть цьогоріч

Обережно: у Львові собаки гинуть через отруту, розкидану на вулицях

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах