Дізнайся: які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова

Новина - Події - Дізнайся: які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова

Новина - Події - Дізнайся: які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова

Події
01 лютого 2017 10:03

У Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради у відповідь на інформаційний запит Tvoemisto.tv повідомили, які ремонтні роботи планують виконувати у Личаківському районі Львова.

У міському бюджеті розвитку на 2017-й рік передбачено 16,4 млн гривень на закінчення реконструкції вулиці Мечникова (відрізок від вул. Пекарської до вул. Личаківської).

Роботи на цій вулиці розпочали наприкінці 2015-го року. Як повідомили в департаменті, загальна вартість робіт, відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації, становить 86,1 млн. гривень.         

Дізнайся: які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова фото

У Личаківському районі у першому півріччі 2017-го року також планують завершити реконструкцію вулиці Богданівської (відрізок від вул. Глинянський Тракт до вул. Золочівської). У бюджеті розвитку міста на ці роботи передбачено понад 3 млн гривень. Підрядна організація: ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

У Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради уточнили, на вул. Богданівській потрібно ще завершити реконструкцію інженерних мереж та дорожнього покриття вулиці.

Дізнайся: які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова фото 1

Окрім того, в міському бюджеті розвитку заклали 4,5 млн гривень на реконструкцію вулиці Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної з кільцем розвороту трамвая). Замовник – ЛКП "Львівавтодор".  На цьому відрізку вулиці планують провести реконструкцію трамвайної колії, інженерних мереж, дорожнього покриття.

Дізнайся: які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова фото 2

Дивись ще: 

Водію на замітку: у Львові перекрили одну з вулиць

Дізнайся: де у Львові сьогодні не буде світла та коли включать

Хто саме: визначені бійці АТО зі Львова, які отримають по 100 тис грн

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах