Де саме: центр надання адміністративних послуг з’явиться у передмісті Львова

Новина - Події - Де саме: центр надання адміністративних послуг з’явиться у передмісті Львова

Новина - Події - Де саме: центр надання адміністративних послуг з’явиться у передмісті Львова

Події
06 лютого 2017 15:51

Для мешканців смт. Брюховичі цьогоріч планують створити Центр надання адміністративних послуг. Сьогодні міський голова оглянув земельну ділянку, відведену для будівництва 2-поверхової будівлі, 1-й поверх якої призначений для ЦНАПУ, а другий – для дискусій та зустрічей.

"Маємо ще один класний проект. Як ви знаєте, у Львові багато відкриваємо Центрів надання адміністративних послуг. Очікуємо на початку березня відкрити ЦНАП у Франківському районі. Але ми поставили за мету в цьому році розпочати роботи по ЦНАП у Брюховичах. Це буде перший поверх, а другий поверх – це відкритий простір для дискусій, зустрічей, як медіатека", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Будувати ЦНАП будуть за кошти міського бюджету Львова та за  енергоефективними технологіями – зі сендвіч-панелей та металевого каркасу. Орієнтовна вартість – 600 дол за м кв. Загальна площа – 210 м кв.

На 1 поверсі мають надаватись послуги мешканцям – ЦНАП та приймальні селищної ради Брюхович. Також передбачені послуги міграційної служби з можливістю оформлення паспортів. Також частина 1 поверху буде використовуватись для медіатеки з можливістю проведення в теплу пору року відкритих зустрічей на літній терасі. 2 поверх, площею 70 м. кв, використовуватиметься для різних зустрічей. 

Як зауважив селищний голова смт. Брюховичі Володимир Доманський, оформити документи для будівництва ЦНАПу готові протягом двох місяців.

"Можливо цього року завершимо будівництво, але є ще земельні питання", - додав Андрій Садовий. 

 За словами директора департаменту адміністративних послуг Валентини Бартошик, станом на зараз розпрацьовується проектна документація по Центру надання адміністративних послуг у Рудно та у Винниках.

Нагадаємо, у Львові працюють такі підрозділи ЦНАП: на пл. Ринок, 1 (Галицький район), на вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район), на вул. М. Хвильового, 14а (Шевченківський район), на вул. Костя Левицького, 67 (Личаківський район), та на пр. Червоної Калини, 72А (Сихівський район). Також цьогоріч планують відкрити  ЦНАП і у Франківському районі – на вул. Ген. Чупринки, 85.

Дивись ще: 

Не мерзни на зупинці: через ДТП у Львові заблоковані 4 трамвайні маршрути

Зі своїм горнятком: львівські кав’ярні започаткували новий флешмоб

Фотофакт: у Львові згорів притулок для тварин

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах