Коли саме: анонсоване відкриття ЦНАПу у Франківському районі Львова

Новина - Події - Коли саме: анонсоване відкриття ЦНАПу у Франківському районі Львова

Новина - Події - Коли саме: анонсоване відкриття ЦНАПу у Франківському районі Львова

Події
09 лютого 2017 13:50

Сьогодні під час пленарного засідання сесії міський голова прокоментував підняте депутатами питання про пришвидшення відкриття ЦНАПів у Львові. За словами мера, є позитивна динаміка по створенню Центрів у Брюховичах, Винниках, Рудно та Рясне, і вже до кінця березня відкриють ЦНАП у Франківському районі міста.

"Ми маємо давно готовий до відкриття ЦНАП у Франківському районі, але є одна проблема – три місяці не можемо укомплектувати штат. Гроші платимо немалі, але люди не хочуть йти на роботу.  Але, думаю, зробимо надзусилля, і на початку березня відкриємо ЦНАП у Франківському районі.

У Брюховичах сільська рада виділила ділянку для ЦНАПу біля Будинку Просвіти. Будемо мати туди робочий виїзд у понеділок. Будуть відповідні наступні ухвали сільської ради, і плануємо в цьому році почати будівництво. Це є конструкції, які достатньо швидко будуються. Там буде як ЦНАП, так і  громадський простір – медіатека.

По Винниках також є позитивна динаміка. Вже фіналізовано місце, де будемо будувати ЦНАП. У Рудно ЦНАП розмістимо у будівлі, в якій зробимо ремонт, і для цього кошти також передбачені.

Але проблема кадрів залишається. Люди попрацюють певний час і йдуть. У наших ЦНАПах дуже великий наплив від мешканців Львівської області. Красиве приміщення, відкрите, освітлене. Жодного подібного ЦНАПу в області немає, тому люди приїжджають сюди.

Нам однозначно треба зробити ЦНАП в Рясне, і рішення про це прийняте. Ще один ЦНАП потрібно зробити в Шевченківському районі, бо він є надзвичайно великий. Фактично, у Шевченківському районі буде три ЦНАПи – існуючий, в Рясне і той, який збудуємо.

Ідея, якою ми пішли, створюючи ЦНАПи є правильною, бо електронне урядування має свою позитивну динаміку. Не має бути спілкування чиновника з мешканцем, щоб унеможливити будь-які корупційні дії. Наша позиція дуже проста – унеможливити фізичний контакт чиновників з відвідувачами. Є ЦНАП, приходиш, здаєш документи, є прийом громадян, а будь-які прямі контакти є недоречними", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Дивись ще: 

Нові напрямки: львівська залізниця запускає 5 нових потягів

Перевірено на собі: як насправді працює е-квиток у транспорті Львова

Легендарні рокери: на Zaxidfest 2018 виступить культова німецька група

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах