Дізнайся чому: на Львівщині масово закриватимуть відділення "Ощадбанку"

фото з сайту nvip.com.ua

фото з сайту nvip.com.ua

Події
14 лютого 2017 16:18

На Львівщині планують закрити філії Ощадбанку, яким користується в області більшість  населення.

13 лютого, голова Буської райдержадміністрації Львівської області  Петро Мороз провів зустріч з головами місцевих рад Андріївської, Заводської, Задвір’янської, Ожидівської, Топорівської сільських рад, на територіях яких Ощадний банк України планує закрити у найближчий час свої філії.
На зустріч також було запрошено керуючу філії ТВБВ 10013/051 Львівського обласного управління АТ "Ощадбанк" Надію Особу, аби прояснити ситуацію, поділитися аргументами та напрацювати можливі шляхи збереження філій.
Як зазначив голова РДА Петро Мороз, послугами банку в селах користуються мешканці щодня, тому їх закриття призведе до створення незручностей, викличе соціальну напругу та невдоволення серед людей. Зважаючи на це, необхідно зробити все можливе, аби зберегти філії на території сіл району. Водночас голова райради Богдан Глова відзначив, що Ощадбанк є державним банком, тому, окрім отримання фінансового зиску, має виконувати ще й соціальну місію. Це питання, як запевнив Б. Глова, буде винесено на розгляд сесії Буської районної ради.
Керуюча Буської філії Надія Особа повідомила присутніх, що можливість закриття філій у селах вирішується центральним апаратом банку і пов’язано з незадовільними фінансовими показниками, тому для їх збереження необхідне збільшення ресурсної бази, залучення більшої кількості клієнтів і коштів, аби вони стали рентабельними.
Надалі слово мали голови місцевих рад, які привели свої аргументи проти закриття філій Ощадбанку: велика кількість жителів користується послугами банків на місцях, збільшився фінансовий ресурс, проводиться робота з громадянами на місцях по отриманню різноманітних банківських послуг.
На завершення, після обміну думками та враховуючи пропозиції учасників зустрічі, було вирішено підготувати звернення до обласних та центральних органів влади щодо недопущення закриття філій державного Ощадного банку в сільській місцевості, долучити до листів зібрані підписи громадян.

Джерело: vbusk.com

Дивись ще:

Добра новина: у Львові відновили автобусний маршрут, який не працював понад рік

Чого чекати: на Львівщині модернізують "швидку"

Безкоштовно: львів’янам, яки отримують субсидію, встановлять лічильники

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах