Точка зору: Садовий прокоментував новий сервіс Яндекс.Таксі у Львові

Новина - Події - Точка зору: Садовий прокоментував новий сервіс Яндекс.Таксі у Львові

Новина - Події - Точка зору: Садовий прокоментував новий сервіс Яндекс.Таксі у Львові

Події
21 лютого 2017 09:35

Депутат Львівської міськради Петро Адамик зареєстрував звернення до міського голови Львова з приводу появи в місті "Яндекс.Таксі" і попросив Андрія Садового публічно висловити свою позицію не лише як міського голови, а й лідера політичної сили щодо функціонування російського бізнесу в місті.

За словами Андрія Садового, міськрада не має повноважень видавати дозволи на діяльність таксі. Керівництво мерії звернулося до управління Укртрансбезпеки з проханням перевірити законність та надати повну інформацію щодо наданих дозволів на роботу "Яндекс.Таксі" у Львові.

"Дозволи для операторів таксі видають в фіскальній службі (керівник - Насіров, квота БПП) і в Укртрансбезпеці (Мінтранс, керівник - Омелян, квота НФ). Сподіваюсь, що депутат від БПП [Петро Адамик, - ред.] звернеться з цього питання не лише до мене, але й тих, хто ці дозволи видав", - зазначив Андрій Садовий на своїй сторінці у фейсбук.

Мер Львова уточнив, що "Яндекс.Таксі" з перших днів роботи у Львові погано себе зарекомендувало. Адже сервіс незаконно встановив десятки рекламних носіїв, більшість з яких вже демонтували.

"Оператор не буде працювати, якщо його послугами не будуть користуватись. Вибирайте не російські товари і послуги. Є ціна, є якість, а є внутрішня позиція", -підсумував Андрій Садовий.

Нагадаємо, минулого тижня у Львові почав працювати сервіс "Яндекс.Таксі", що належить російському холдингу "Яндекс". Таксі приваблює низькими цінами та зручними автівками, серед яких і електромобіль Tesla Model S. Однак багато львів'ян обурилися з приводу впровадження у місті російського бізнесу.

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Дізнайся: стало відомо, коли сихівський трамвай повернеться на свій маршрут

Смертельні ігри: занепокоєні львів'яни звертаються в міліцію щодо захоплень своїх дітей

Велокільце та інші проекти: що чекає Львів у 2017

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах