Що сказали: в Яндекс.Таксі відповіли на ультиматум львівських активістів

Новина - Події - Що сказали: в Яндекс.Таксі відповіли на ультиматум львівських активістів

Новина - Події - Що сказали: в Яндекс.Таксі відповіли на ультиматум львівських активістів

Події
27 лютого 2017 09:29

Незважаючи на конфлікти та ультиматум кількох громадських організацій, "Яндекс.Таксі" залишиться працювати у Львові. Такий висновок можна зробити з офіційної відповіді компанії, надісланої на запит ZAXID.NET. У свою чергу лідер Правого сектора Львівщини Тарас Бобанич натякнув, що активісти мають намір добитися припинення роботи компанії будь-якими методами.

""Яндекс.Таксі" продовжить надавати сервіс у Львові, адже ми працюємо у повній відповідності із законодавством України... Дивно вішати ярлик "російської компанії" через те, де вона була заснована. "Яндекс" фактично є низкою інтернет-сервісів, які не можуть мати політичних чи будь-яких інших поглядів", – йдеться у повідомленні прес-служби "Яндекс.Таксі".

У повідомленні також зазначається, що їм відомо про кілька конфліктних ситуацій, які були з водіями "Яндекс.Таксі" у Львові, однак ці випадки, на думку керівництва компанії, не вплинули на роботу таксі.

"Варто уточнити, що у нас немає власних машин або водіїв – в кожній країні чи місті з "Яндекс.Таксі" працюють місцеві таксопарки, тому згадані дії відбувалися у відношенні львівських таксистів. Як би там не було, на роботу сервісу вони не вплинули", – стверджують у "Яндекс.Таксі".

Водночас лідер Правого сектора Львівщини Тарас Бобанич (Хамер) заявив, що після оголошення ультиматуму активісти патрулювали місто і не помітили жодної машини "Яндекс.Таксі".

"Вночі наші хлопці патрулювали місто, говорили, що машин "Яндекс.Таксі" не видно. Якщо вони мають якийсь здоровий глузд, то мали б прислухатися до львів'ян і забратися звідси. Але якщо вони проігнорували звернення, то хай пробують далі їздити. Але, як ми вчора й заявляли, ні "Правий сектор" ні "Варта-1", ні "Автомайдан" не будуть брати на себе відповідальності, якщо щодо "Яндекс.Таксі" будуть вчинятися якісь дії", – заявив Тарас Бобанич.

Нагадаємо, що у суботу 25 лютого активісти кількох організацій, серед яких "Правий сектор", та "Варта-1", закликали "Яндекс.Таксі" припинити роботу у Львові, аби уникнути конфліктів із "невідомими патріотами". Керівник "Правого сектору Львівщини" Тарас Бобанич (Хамер) заявив, що до 00:00 25 лютого представники компанії мають покинути територію Львівської області.

Дивись ще: 

Майже весна: у Львові випав сніг

Пожежа: у центрі Львова горів ресторан

Увага батьки: у Львові намагались вкрасти дитину

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах