Є поранені: у Львові чоловік влаштував хаотичну стрілянину з вогнепалу

Новина - Події - Є поранені: у Львові чоловік влаштував хаотичну стрілянину з вогнепалу

Новина - Події - Є поранені: у Львові чоловік влаштував хаотичну стрілянину з вогнепалу

Події
28 лютого 2017 09:30

У Львові серед білого дня чоловік обстріляв квартири і автомобілі львів'ян. Мешканець вул. Кучера посеред білого дня почав хаотично стріляти з вогнепальної зброї. Кулі пробили вікна двох квартир і влучили в автомобіль, який їхав вулицею. Люди дивом залишилися живі. Після свого вчинку чоловік покінчив із життям.

Близько 9:30 83-річна жінка йшла по окуляри до підвіконня, але передумала – за секунду почула свист.

"Якби я взяла ті окуляри , то мені попало б якраз у голову", — розповідає бабуся.

Куля влучила в стіну, інша – затрималась у рамі вікна. У сусідній квартирі також не вірять в своє щастя. Володимир відпочивав після нічної зміни і прокинувся від свисту – над ним пролетіли кулі.

"Я прокинувся від свисту і зрозумів, що кулі пролетіли зовсім близько – за метр- півтора від мене. Вони влучили в шафу", — розповів Володимир.

Батько Володимира ще й досі не може повірити, що його син був на волосині від смерті.

"Одна куля потрапила в двері і відбилась від шафи, інші лежать біля вікна. Якби мій син прокинувся раніше, то була би біда", — розповідає львів'янин Петро.

У цей же час на вул. Кучера шукав місце для паркування водій п. Олег. Несподівано він побачив власні закривавлені руки. За секунду вже бачив на своїх колінах осколки, а піднявши голову, помітив дірку в лобовому склі.

"Мені навіть у голову не могло вкластись, що хтось може в білий день у понеділок зранку у Львові робити такі речі", — каже Олег.

Люди викликали поліцію. З'ясувалось, що стріляв навмання 46-річний мешканець будинку навпроти. Причиною стала сварка із його цивільною дружиною – вона його покинула. Тому чоловік спершу почав стріляти по дверях квартири, де перебувала жінка – у цьому ж будинку на першому поверсі.

"У результаті цього інциденту син співмешканки був поранений в руку і в ногу, але загрози на цей час для життя немає. Цей громадянин стріляв із бойової зброї іноземного виробництва", — зазначив Ігор Петрик, начальник Шевченківського райвідділу поліції.

Поліція з'ясовує, звідки зброя. Чоловік двічі судимий – за зберігання наркотиків і злісну непокору працівникам поліції. Мав прояви агресії, однак останнім часом був спокійним – розповідають друзі.

Після стрілянини чоловік вистрелив собі у скроню і помер у власній квартирі. Біля нього на столику лежало ще майже 30 набоїв.

Джерело:  Захід

Дивись ще: 

Добра новина: у Львові відремонтують Двірцеву площу

Дізнайся: куди продовжили маршрут швидкісного потяга "Чернівці–Львів"

Сакура, вино та повітряні кулі: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах