Корисно: з'явилася онлайн-мапа пандусів у Львові

Новина - Події - Корисно: з'явилася онлайн-мапа пандусів у Львові

Новина - Події - Корисно: з'явилася онлайн-мапа пандусів у Львові

Події
07 березня 2017 13:16

Програміст з Івано-Франківська Ігор Романчук створив мобільний додаток FrendlyCity, на якому вказані пандуси у громадських місцях Львова. Про це ZAXID.NET повідомив сам Ігор Романчук.

FrendlyCity – це Android-додаток для з інтерактивною картою, який показує наявність та якість пандусів в місті. З його допомогою можна відслідкувати наявність, а також якість пандусів у громадських приміщеннях міста – ресторани, храми, банки тощо. Зелений колір означає, що будівля цілком пристосована для людей з особливими потребами. Жовтий – що пандус у будівлі є, але він не дуже зручний, а червоний колір попереджає, що до будинку неможливо потрапити на візку без сторонньої допомоги.

Додамо, що у січні Ігор Романчук створив додаток FrendlyIF ("Дружній Івано-Франківськ"). Тепер він просить львів'ян долучитись до створення карти пандусів у місті.

"Я сам з Франківська, але дуже люблю Львів. Його вулички і сквери приносять мені радість. Хочу представити до вашої уваги проект, який успішно стартував для Івано-Франківська, а тепер я розширив його на Львів, - зазначив Ігор Романчук. - Даних для Львова, на жаль, не так багато як для Івано-Франківська, але їх може додати кожен з вас, тож щиро запрошую до співпраці людей, які б хотіли допомогти з наповненням даними. Можете глянути скільки даних зараз по Івано-Франківську і як це би мало виглядати".

Завантажити додаток можна за посиланням на GooglePlay. А щоб наповнити його новими даними, треба знайти Львів на карті та розставити позначки.

Дивись ще:

Львів’янину на замітку: як відпочиватимемо у 2017 році

Якщо небайдуже майбутнє планети: львів'ян закликають долучитися до Години Землі

Розумна прикраса:у Львові створили кулон, який перетворює думки на текст

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах